De kosten van een uitvaart

Marinette Boersma Uitvaartzorg is niet ge- of verbonden aan een specifieke uitvaartverzekeraar of vereniging. Dit betekent dat iedereen bij ons welkom is om een uitvaart van A tot Z te laten verzorgen. Ook als iemand wél verzekerd was of lid was van een vereniging, heb je als nabestaande veel vrijheid om een uitvaart naar wens vorm te geven. Wij informeren je er graag over.

De uiteindelijke kosten van een uitvaart zijn van veel factoren afhankelijk. Wordt er bijvoorbeeld gekozen voor crematie of begraven. Wordt het een afscheid met een groot gezelschap waarbij het leven gevierd wordt of wil je het bescheiden houden.

Er zijn enorm veel keuzes te maken.

Ik vind het belangrijk dat er grip is op de kosten. Er wordt dan ook zo snel mogelijk een begroting opgesteld, zodat transparant is welke kosten je kunt verwachten. Zo kunnen we goed kijken welke keuzes gewenst en haalbaar zijn of moeten er nog eventuele aanpassingen gedaan worden.

De kosten van een uitvaart zijn van heel veel keuze afhankelijk. Deze keuzes maak je zelf. Ik kom graag geheel vrijblijvend langs om te kijken wat de wensen en dus de kosten zijn. Door creatieve oplossingen zijn er ook mogelijkheden voor uitvaarten met een kleiner budget.

Ik denk graag mee.