Onze werkwijze

Als uitvaartondernemers zijn we jullie rots in de branding tijdens een moeilijke periode. Wij vinden het belangrijk dat we niet emotieloos een standaard proces afwerken. We voelen en denken met jullie mee. We zitten niet vast aan derden en niks hoeft omdat “het zo hoort”.

Wat te doen bij overlijden?

Direct na het overlijden van een dierbare hoef je niet meteen in actie te komen. Neem gerust een moment om even stil te staan bij dit definitieve afscheid.
Vervolgens is de eerste stap: de dienstdoende arts bellen om het overlijden te melden.

Schouwarts

Het inschakelen van de arts is belangrijk, want hij of zij stelt zowel het overlijden als de oorzaak ervan officieel vast.
Aan de hand daarvan wordt een verklaring van overlijden opgemaakt. Hierna neem je contact met ons op. En start de weg naar de uitvaart.

Neem contact met ons op

Als je ons belt, maken we een afspraak om langs te komen wanneer jullie daar klaar voor zijn. We beginnen met de laatste verzorging, het aankleden en het opbaren van je dierbare.

Week van het afscheid

Daarna zullen we aan de hand van meerdere gesprekken alle wensen bespreken en alles in het werk stellen om een passend afscheid te verzorgen.